Cum să impresionezi o fată și să o lași îngrozită
Descriere videoclip: Cum să impresionezi o fată și să o lași îngrozită
Data 12 februarie 2019
Adaugat in Subiecte Intime

Trebuie să faci o primă impresie grozavă dacă vrei să câștigi inima unei fete. Aceștia sunt pașii pentru a o face să se îndrăgostească de tine.

Lasă-mă să fiu real cu tine. Băieții sunt foarte norocoși. Când vine vorba de primele impresii, femeile sunt mult mai iertătoare decât bărbații. Bărbații își fac adesea proști atunci când vine vorba de primele impresii în fața femeilor pe care le iubesc. Dacă vrei să ai o șansă cu ea, totuși, va trebui să știi cum să faci o primă impresie.

Uneori, prima impresie este totul. În timp ce unele fete îți pot oferi beneficii, altele nu te vor putea ierta pentru greșelile tale. Dacă ești interesat de cineva special, este o idee grozavă să înveți cum să faci o primă impresie.

Bărbații care cred că fac lucrurile corect fac greșeli comune

Te înșeli dacă crezi că a te comporta dur este cea mai bună cale de a merge. Poți să arăți ca un slob complet când ai mentalitatea de „tip dur”. Crede-mă, o natură idioată este ceea ce o fată nu vrea să vadă.

Să te lăudești cu tine însuți este un alt lucru pe care îl fac mulți bărbați atunci când întâlnesc o fată. Deși s-ar putea să credeți că vă arătați cele mai bune calități, puteți fi un tip mare, mândru, care va dezactiva fetele.

Cum să faci o primă impresie grozavă și să atragi fetele să se intereseze de tine

Nu este greu să faci o primă impresie. Dacă ești nervos sau vrei cu adevărat să impresionezi o fată, s-ar putea să te comporți puțin ridicol. Iată câteva modalități de a face o primă impresie bună și de a-ți lăsa fata să dorească mai mult.

# 1 Salutați. Bărbații vor face orice pentru a atrage atenția unei fete, dar totul este în zadar. Este ușor să captezi atenția unei fete pur și simplu mergând spre ea și salutându-i. De asemenea, ar trebui să vă gândiți dacă este interesată să vorbească cu dvs.

Aceasta înseamnă că, dacă iese cu prietenii și este înconjurată de fete, probabil că nu vrea să o deranjezi. E în regulă dacă se uită la tine de mai multe ori.

# 2 Evitați liniile oribile de preluare. Aceasta este o idee groaznică. Doar să spui salut îți face mai bine decât orice apel. Deci nu o face. Liniile de preluare proaste o pot opri. Sunt prea obișnuite și va crede că le folosești pentru fiecare fată.

# 3 Tratează-o ca pe o persoană normală. Nu o tratați ca pe o creatură „pierdută”. Tratează-o ca și cum ar fi o persoană normală. Este o idee grozavă să o tratezi ca și cum ar fi o prietenă. Ea va fi interesată de cât de lejer abordezi totul dacă o vede.

# 4 Nu te mai lăuda. # 4 Nu te mai lăuda cu cât de puternic ești sau cât de scumpă este mașina ta. Nu ceea ce vor fetele să audă despre ele le face să se simtă superioare celorlalți bărbați. Acest lucru te poate face să suni ca un prost. Joacă-l bine și fii puțin misterios.

# 5 Vorbește despre ea. Fetelor le place să se simtă speciale. Fă-o să se simtă specială și ea își va aminti de tine și te va admira într-o lumină pozitivă. Fa aia! Pune-i întrebări importante despre ea însăși. Aici se află trucul: nu trebuie să dai peste înfiorător sau urmăritor.

# 6 Nu fi prea încrezător. Încrederea este cheia sexualității. O ocolire este cochetărie. Ar trebui să te simți grozav cu tine însuți, dar să nu fii suficient de arogant pentru a te face să pari superior celorlalți.

# 7 Pune întrebări relevante. Pune-i întrebări care nu sunt standard. Întrebați-o despre convingerile ei și despre ce și-ar dori să facă în cinci ani. A pune întrebări mai profunde te va face să pari mai matur și te va ajuta să o cunoști mai bine.

# 8 Păstrați conversația ușoară. Nu discutați imediat subiecte controversate. Acest lucru va face să pară că ești un cap fierbinte căruia îi place să se certe. Nu vă concentrați imediat asupra aspectelor negative.

# 9 Nu uitați să-i complimentați aspectul. Când te apropii de o fată pentru a-i spune că este frumoasă, își va da ochii peste cap și va pleca. Nu este un gest grozav, dar este indicația pentru fiecare bărbat. Devine plictisitor și ne plictisim vorbind despre aspectul nostru fizic.

Nu vă sfiați să-i complimentați pantofii ei minunați sau tricoul cool. Spune-i despre interesele și hobby-urile ei. Îi vei putea spune mai multe despre personalitatea ei și despre alegerile ei decât doar despre aspectul ei.

# 10 Mențineți un contact vizual bun. Acest lucru este crucial. Ea se va simți plictisită și neinteresată dacă vei îndepărta privirea de la ea. O vei face să se simtă ca și cum ai vrea doar sex dacă te uiți la sânii ei. Trebuie să știi să păstrezi atenția unei fete în timp ce vorbești cu ea pentru a face o primă impresie bună.

# 11 Nu lăsați telefonul nesupravegheat. Este un lucru groaznic să îți scoți telefonul în timpul unei conversații și să defilezi prin fluxurile de rețele sociale sau să trimiți mesaje cuiva. Acest lucru este nepoliticos și lipsit de respect și o va descuraja instantaneu. Păstrează-ți copilul în siguranță.

# 12 Faceți o conexiune. Este important să vă conectați cu o fată despre ceva care vă place amândoi sau despre un interes pe care îl împărtășiți. Vrei să te amintească? Cineva care împărtășește ceva cu ea va fi amintit. Nu minți despre asta.

# 13 Păstrați simțul umorului. Păstrează-l civil. Nu face glume sexuale imediat. Vei putea doar să o faci să râdă și să vrei să-ți pui pantalonii. Păstrează-ți umorul ușor.

# 14 Nu vorbi despre lucrurile tale, ci despre experiențele tale. Trebuie să înveți să vorbești despre ceea ce ai experimentat, nu despre ceea ce deții. Acest lucru vă va ajuta să faceți o primă impresie grozavă. Arăți superficial și nedezvoltat când te lauzi cu posesiunile tale.

A vorbi despre aventurile pe care le-ai avut și despre locurile pe care le-ai vizitat te face să arăți aventuros și distractiv, ceea ce femeile găsesc atractiv.

# 15 Fii tu. Este pe cât de prostesc pare, dar este cel mai bun mod de a face o primă impresie cu o fată. Veți putea să vă arătați latura autentică și ea o va aprecia mai mult decât latura ta „cool” falsă. Fii normal. Vei face o impresie mai bună dacă nu o faci prea mare.

Dacă vrei să poți face o primă impresie cu o fată, este important să știi cum să faci asta. Aceste sfaturi îi vor arăta ce ești mai bun, așa că vrea să afle mai multe.