Cum sa faci o femeie sa iasa cu tine ocazional
Descriere videoclip: Cum sa faci o femeie sa iasa cu tine ocazional
Data 20 aprilie 2019
Adaugat in Subiecte Intime

Îți place o fată, dar nu știi ce să faci cu sentimentele ei. Asta te face nervos. Iată câteva sfaturi pentru a determina o fată să iasă cu tine.

Este înfricoșător să te gândești cum să inviti o fată să iasă. Este ceva ce simt majoritatea oamenilor. Să recunoaștem adevărul, majoritatea oamenilor au cerut prietenilor să se întâlnească înainte. Cum inviti o fată să iasă?

Nu este nimic de care să vă faceți griji. Probabil că ești în panică chiar acum și încerci să-ți dai seama ce ar trebui să faci. Acest lucru este de înțeles. Dacă te gândești prea mult la diferitele moduri în care o poți chema afară, imaginează-ți cum va fi atunci când te vei afla de fapt acolo.

Cum să inviti o fată să iasă

Dacă doriți să vă reduceți anxietatea, atunci pregătiți-vă. Când vine timpul să o chemi să iasă, știind ce și cum să spui, te va ajuta. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Nu vrem să vă vedem să faceți aceleași greșeli pe care le-au făcut alții. Vrem să te ajutăm să găsești fata visurilor tale. Să începem. Nu este atât de dificil pe cât pare.

1. Aceasta nu este o afacere uriașă

Este o afacere uriașă să știi cum să inviti o fată la o întâlnire. Altfel nu ai citi asta. Nu este atât de important. Nu este o cerere ca ea să se căsătorească cu tine sau să se întâlnească cu tine. Doar un hangout ocazional.

Pierzi atât de multe oportunități de a cunoaște fete pentru că faci afaceri mari din ceva pe care oamenii îl fac în fiecare zi: petrec unii cu alții.

2. Luați seriozitatea în pas

Nu îi ceri să se căsătorească cu tine – îi ceri pur și simplu fetei să se distreze. Nu trebuie să o întrebi în engleză veche. — Mă vei însoți, doamnă, la cină? Acest lucru o va face doar anxioasă și va pune capăt șanselor tale de a te distra cu tine. Păstrați-o casual.

Da, o poți cere să meargă la film. Cu toate acestea, este important ca ea să nu devină agresivă. Ai putea spune: „Vrei un weekend de filme?” sau „Vrei ceva de mâncare?”

3. Nu este suficient să o faci la întâmplare

Dacă te hotărăști brusc să o chemi să iasă și ea spune nu, atunci probabil că fie va spune da, fie va refuza. Apoi, când vine timpul să o inviti la o întâlnire, va inventa o scuză. Stabiliți o relație cu ea.

Ar trebui să o faci să se simtă în largul ei. Nimeni nu iese la o întâlnire cu cineva pe care nu-l cunoaște. Chiar și străini pe care îi întâlnim în baruri și cluburi, de multe ori petrecem câteva minute vorbind cu ei înainte de a merge la o întâlnire.

4. Cere-o să iasă când te simți pozitiv.

Roagă o fată să vină cu tine dacă te distrezi și ai o conversație grozavă. S-ar putea să o găsești râzând de povestea ta sau s-ar putea să-ți spună doar o glumă.

Este important să ne amintim că femeile își ascultă emoțiile și este mai bine să ceri o fată să iasă când este într-o dispoziție pozitivă.

5. Păstrați-o simplă cu ideea de întâlnire

Vrei să o duci la o întâlnire de neuitat cu căței, înghețată și mașini sport. Dar nu. Poate credeți că femeilor le place asta, dar nu este adevărat. Mai ales la o primă întâlnire. Nu te complica.

Faceți o plimbare sau mergeți la plajă și luați o înghețată. Ar trebui să se concentreze pe cunoașterea reciprocă. O simplă idee de întâlnire nu o va intimida.

6. Luați legătura cu ea

Poți cere unei fete să se întâlnească, dar nu uita să ții legătura până la întâlnire.

Vorbește cu ea când este în apropiere și trimite-i mesaje când ești departe de ea. Acest lucru vă ajută să vă relaxați și să construiți o relație. Nu va fi o tăcere moartă când te vei întâlni.

7. Dacă aveți îndoieli, întâlniți-vă în grupuri

Nu trebuie să o întrebi pe fata singură dacă ți-e frică. Aceasta este o idee grozavă dacă este îngrijorată pentru tine, dar simți că este interesată de tine. Se va simți mai în largul ei cu ideea și va fi mai relaxată pentru că există sprijin.

De asemenea, vei putea să-i vezi interacțiunile cu prietenii și interesele ei, deoarece este mai mult o persoană decât una la unu.

8. Alegeți o locație convenabilă și accesibilă.

Nu este o idee bună să-i ceri să vină la tine acasă să vadă un film.

În primul rând, ea presupune că tot ce vrei este o legătură. Ai cerut-o să iasă, așa că încearcă să ieși cu ea, nu ea cu mașina la tine acasă.

Alegeți un spațiu public. O face să se simtă mai în largul ei și arată că îți pasă de ea.

9. Nu există un moment perfect

Nu contează dacă îi ceri unei fete să se întâlnească astăzi sau peste trei luni. Nu există un moment potrivit sau greșit pentru a invita o fată să iasă.

Riști ca altcineva să o cheme afară și să-ți fure șansa. Este timpul să profitați de oportunitate. O poți face.

10. Oprește-te dacă ea spune nu

Dacă refuză să iasă cu tine o dată, atunci îi poți cere din nou. Dacă ea refuză după două încercări, poți să întrebi din nou.

Trei motive pentru care spune că nu sunt: ​​este ocupată, nu vrea să fie în preajma ta și este un fulg. Nu pierde timpul așteptând.
11. Respectă-l

Mulți bărbați vor cere o fată să iasă și le vor trimite o poză sau nuduri atunci când o întreabă. Deși s-ar putea să obții o întâlnire, nu spunem că nu o vei primi. Dar nu vei obține nimic semnificativ sau valoros.

Vorbește cu o fată care îți place foarte mult dacă o faci. Majoritatea fetelor nu vor trimite nuduri sau nu vor vedea o poză cu pula.

12. Faceți din aceasta o activitate distractivă

Felicitări dacă fata acceptă să iasă cu tine. Acum vine partea grea. Acum, trebuie să te gândești la ceva care să o distreze.

Nu vrei ca ea să-ți ceară să vii la tine acasă. Acest lucru nu este doar neincitant, dar ar putea, de asemenea, să o facă să creadă că doar cauți sex. Nu este un mesaj bun!

Vă vom arăta ce să faceți cu ea în secțiunea următoare.
13. Acceptați respingerea

Pregătește-te mental pentru posibilitatea ca ea să spună nu. Este în regulă să spui nu! Toată lumea a fost respinsă de nenumărate ori, mai mult decât ar dori să recunoască. Se întâmplă mai devreme sau mai târziu, dar iată adevărul. Asta nu are nimic de-a face cu tine.

E în regulă că nu este interesată de tine. Acest lucru vă scutește de efortul și timpul de a petrece timp în public cu cineva care nu este interesat. Vom discuta cum să ne simțim mai bine dacă ai fost respins în secțiunea finală.

Cuvinte cheie femeie, ocazional