Ce să faci cu ea când nu ai chef de o conversație lungă
Descriere videoclip: Ce să faci cu ea când nu ai chef de o conversație lungă
Data 14 octombrie 2019
Adaugat in Subiecte Intime

A fost o idee grozavă! Care sunt câteva modalități de a găsi ceva plăcut? Aceste idei vă vor asigura că vă distrați mult împreună.
1. Gătiți împreună

Deși nu trebuie să gătești o masă delicioasă, este distractiv să faci împreună prăjituri sau alte deserturi delicioase. Ați putea merge împreună la o alergare la băcănie dacă vă simțiți confortabil unul cu celălalt înainte de a vă întâlni la ea.
2. Joacă un joc

În zilele noastre, nu mulți oameni mai joacă jocuri de societate de modă veche. De ce să nu joci niște jocuri de societate de modă veche, cum ar fi Monopoly sau dame?

3. Noapte de Karaoke

Nu aveți nevoie de un aparat de karaoke pentru a cânta împreună, dar există multe locuri în care puteți căuta online.

4. Arcadele sunt o opțiune grozavă.

Există multe locuri pentru a juca, în funcție de locul în care locuiți. Acestea pot include laser tag sau jocuri video. S-ar putea să găsești chiar și karturi.
5. Du-te la un film

Întrebați-o ce filme îi plac și vă va ajuta să alegeți unul. Nu puteți viziona suficiente filme pe Netflix în ziua de azi, așa că ieșiți acolo și bucurați-vă de un film pe marele ecran. Te vei simți mai relaxat și ca și cum ți-ar păsa de ea.

6. Sunt disponibile cursuri de dans

Acest lucru ar putea părea ciudat pentru unii, dar poate fi cu adevărat distractiv! Învață salsa și vals. Lecțiile de dans sunt o modalitate excelentă de a întâlni fete și de a te distra cu ele. Nu există stres. Doar distracție!
7. Club de comedie

Cui nu-i place să râdă? Un club de comedie este un mod distractiv de a te distra și de a râde.

8. Fă-ți propriile cocktailuri

Ar trebui să aduceți fiecare alcool și mixere în casa celuilalt. Puteți fi creativ și puteți crea propriile cocktail-uri.

9. Plimbare

Este grozav să fii înconjurat de natură dacă locuiești într-o zonă. Faceți o drumeție pitorească cu partenerul dvs.
10. Vorbește cu un psihic

Aceasta este o modalitate grozavă de a te distra cu o fată. Căutați pe cineva care poate citi cărți de tarot și poate citi palmele. S-ar putea să găsești pe cineva care să-ți spună că vei pleca împreună spre apus!
11. Încercați să faceți tiroliană

Tiroliana poate fi palpitant și distractiv, în funcție de nivelul tău de aventură. Nu o împinge dacă nu vrea să facă lucruri îndrăznețe.

12. Creați liste de redare împreună

Fie fă-le pe toate împreună, fie fă-le separat înainte de a pleca. Apoi, puteți petrece întreaga noapte ascultând muzica preferată.

13. Bowling

Majoritatea oamenilor nu fac mult bowl decât dacă sunt profesioniști. Concurează și află cine este cel mai bun la asta!
14. Joacă biliard la un bar

Este întotdeauna o idee bună să luați o băutură sau un tac. Poți vorbi, bea și te distra jucând biliard.

15. Patinaj cu rotile

Există încă multe patinoare. Deși poate părea ceva ce au făcut părinții tăi în anii 1970 și 1980, de ce să nu-ți arăți abilitățile într-o pereche?
16. Aruncarea cu securea

Popularitatea aruncării cu toporul este în creștere. Este ușor să găsești un loc de aruncat cu toporul și să stabilești cine este cel mai bun tăietor de lemne.
17. Vizitează o grădină zoologică

Este foarte distractiv să vizitezi o grădină zoologică dacă locuiești în apropierea unui oraș mare. Multe grădini zoologice pot fi accesate tot anul.

Cum să o faci să te respingă?

Acum poți să le ceri fetelor să se întâlnească și să ai câteva sugestii grozave despre locuri în care să mergi. Uneori, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum a fost planificat. Nu vă descurajați dacă ea spune nu unei cereri de întâlnire. Este normal. Iată câteva modalități de a o face să se simtă mai bine că nu vrea să fie cu tine.
1. Nu o lua personal

Esti bine! S-ar putea să simți asta pentru că respingerea este ceva pe care toată lumea își dorește. De fapt, pierderea ei nu vede cât de grozav ești.

2. Cere pe cineva să meargă cu tine

Nu trebuie să fii dezamăgit dacă o fată spune nu. Vei avea toate ideile grozave pe care tocmai le-ai menționat cu ea când vei găsi o altă fată!

3. Vorbește oricum cu ea

Dacă ea este jenată de tine, este tentant să dispară. Dacă faci asta, te va face să pari neîncrezător. Nu lăsa să conteze că ea a spus nu. Vorbește cu ea de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să invitați o fată să iasă și să vă ofere câteva sugestii despre ce să faceți dacă ea refuză.

Cuvinte cheie când, conversație, lungă