O întreb să iasă? 30 de semne că dorește să scape
Descriere videoclip: O întreb să iasă? 30 de semne că dorește să scape
Data 25 februarie 2020
Adaugat in Subiecte Intime

Uneori este greu de spus dacă o fată te iubește. Este ușor să te întrebi dacă ar trebui să o chemi să iasă. Acestea sunt semnele pe care ar trebui să le cauți.

Te-ai trezit vreodată să te întrebi „ar trebui să o cer să iasă?” iar și iar în capul tău, dar pur și simplu nu par să-ți asumi curajul pentru a face mișcarea? Este de înțeles că a cere pe cineva afară poate fi înfricoșător. Nimeni nu vrea să fie rănit sau umilit dacă este refuzat.

Acest lucru poate fi uneori confuz. Uneori ești sigur că te iubește. Uneori nu ești sigur. În cel mai rău caz, s-ar putea să fie fierbinte și rece, conducându-te mai departe. Există modalități de a-ți da seama dacă minte sau doar încearcă să-ți capteze atenția. Dacă nu ești sigur dacă este sinceră, este o idee bună să o chemi să iasă. Care este scopul?

Problema este că, dacă nu acționezi pe un îndrăgostit, riști să cazi în zona prietenilor. Mai rău, îndrăgostitul tău poate ajunge cu o altă persoană și poate fi eliminat de pe piață.

Trebuie să o cer să iasă? Ea îți oferă 30 de indicii subtile că e înnebunită după tine și așteaptă să facă o mișcare.

Este ușor să ratezi semnalele pe care ți le dă o fată că-ți place. Am enumerat 30 de semne la care ar trebui să fii atent. Aceste semne sunt un semn că ea te cere să ieși. Aproape întotdeauna vei primi un răspuns pozitiv dacă o chemi să iasă.
1. Încearcă să vezi dacă este dispusă să facă un efort și să fie alături de tine.

Dacă o fată vrea să fie invitată de tine, va dori să petreacă cât mai mult timp cu tine. Aceasta este o idee bună, deoarece ea nu se poate aștepta să o cereți să iasă dacă nu sunt unul în jurul celuilalt.

S-ar putea să te trezești să te lovești de ea mai mult decât de obicei. Probabil că ea își propune să meargă unde ești, astfel încât să poți avea mai multe conversații. Nu te mai întreba dacă te va chema să ieși și mergi la ea!

2. Dacă este disponibilă să vorbească cu tine,

Dacă ea este la o petrecere sau la un bar și ia o fugă pentru tine când ajungi acolo, este din cauza dorinței ei de a petrece fiecare moment cu tine. O poți cere să iasă, e clar interesată.
3. Se pare că primești foarte multe priviri de la ea.

Contactul vizual este cheia pentru flirt. Dacă observi că ea se uită în continuare la tine, atunci s-ar putea să flirteze cu ochii tăi.

4. Ea zâmbește chipului tău

Zâmbetul poate fi folosit pentru a arăta cuiva că îi place, că este interesat de noi și că doriți să aveți mai multă interacțiune cu ei. Este clar că e îndrăgostită de tine dacă nu poate să nu-și arate alburile sidefate ori de câte ori ești prin preajmă.
5. Ea te atinge

Afecțiunea fizică este un semn că cineva te place. Dacă găsește un motiv să te îmbrățișeze sau să-ți atingă brațul, acesta este un semn că te place!

6. Ea cumpără cadouri pentru tine

Deși banii nu pot cumpăra dragoste, cu siguranță nu pot face rău. Ea îți arată dragostea ei oferindu-ți cadouri drăguțe și grijulii. Ea te complimentează

Este un semn evident că îi place să te complimenteze. Completați-o și apoi puneți întrebarea: Ar trebui să o chem afară? !
8. Ea pune întrebări

A pune întrebări arată că este interesată de tine și dorește să te cunoască mai bine. Ar trebui să răspunzi și dacă îți place ce au de spus, poți merge la o întâlnire.
9. Ea va încerca să se împrietenească cu tine și cu prietenii tăi

Ea vrea să te cunoască, așa că face un efort să petreacă timp cu prietenii tăi. Ea înțelege că le puteți cere părerea dacă să o cereți să iasă. Și vrea ca ei să fie cei mai mari susținători ai ei!

10. Vrea să știe despre familia ta

Dacă este interesată de familia ta, este pentru că vrea să arate cât de mult îi pasă. O astfel de fată este cu siguranță o păstrătoare!
11. Ea este la fel de interesată de aceleași lucruri pe care ești tu.

Dacă ea are dintr-o dată toate interesele și hobby-urile tale, este un semn că este o mare pasiune. Ea vrea să împărtășești cât mai multe lucruri.

12. Ea flirtează cu a ta

Acesta le are pe toate! Scoate-o la băutură dacă flirtează. Deci asta răspunde la întrebare. Ar trebui să o invit să iasă?

13. Ea te tachinează

Dacă îi place să te tachineze cu blândețe, probabil că este modul ei de a flirta. Dacă este puțin răutăcioasă cu tine și își bate joc de sentimentele tale, este posibil să te iubească prea mult pentru a pune bariere. Așa că scoate-o din mizeria ei!

14. Are o relație cu alți bărbați

Nu te descuraja dacă flirtează cu alți bărbați. Poate că încearcă să facă gelozie pe tine pentru că te iubește atât de mult.

15. Este foarte tăcută

E clar că ai un efect bun, dar deranjant asupra ei. Dacă ea devine agitată în jurul tău, este probabil să te distrezi mult. S-ar putea să vă placă de ea, așa că de ce să nu o scoateți la plimbare pentru a ne cunoaște mai bine?
16. Ea este foarte tare

Ar trebui să-i acordați credit dacă ea devine brusc zgomotoasă și gălăgioasă în fața dvs.
17. Ea te ignoră

Dacă ea nu îți acordă atenție când intri într-o cameră, probabil că vrea să-ți dorești mai mult. Păstrați-i interesați, tratați-i cu respect!

18. Ea continuă să-și atingă părul

Cercetările arată că fetele își ating părul pentru a flirta. Acesta este un lucru feminin și conștient de sine. Ține-ți ochii deschiși pentru a vedea dacă face asta atunci când vorbești cu ea.
19. Ea ar prefera să fie singură cu tine

S-ar putea să găsească motive să fie singură cu tine tot timpul, așa că merită să-ți faci curaj să întrebi.
20. Ea vă trimite mesaje și vă sună

Ea este dacă îți sună telefonul. Vrei să o chemi să iasă, așa că dă-i drumul. Gresesti! Nu-i mai pune întrebări dacă ar trebui să te cheme afară și fă-o.
21. Le spune prietenilor ei totul despre tine

Este posibil ca prietenii ei să știe totul despre viața ta pentru că ea le-a vorbit despre tine!

22. Prietenii tăi par să te iubească și/sau să te tachineze când ești prin preajmă

Este posibil ca prietenii ei să te iubească pentru că te-a încurajat. Vei avea succes dacă faci și efort să te înțelegi cu prietenii ei.

23. Prietenii ei sunt întotdeauna super entuziasmați când sunteți împreună

Dacă prietenii tăi sunt încântați să te vadă împreună sau să vorbească despre cât de drăguți sunteți împreună, este probabil să sugereze sentimentele ei pentru tine.
24. Ea chicotește la glumele tale

Dacă râde de tine, sau de orice iese din gură, este pentru că te găsește amuzant și vrea să-ți spună cât de mult te iubește. Este ușor!

25. Ea vrea să faci totul, *cu excepția unei prime întâlniri.

Ea îți cere constant să ieși cu ea, dar nu este o situație de întâlnire. Ea îți sugerează subtil că vrea timp cu tine, dar nu vrea să se angajeze la o întâlnire. Fă mișcarea îndrăzneață și fii îndrăzneț!
26. I-ar plăcea să facă poze cu tine

Este modul ei inteligent de a-ți aminti de fiecare dată când faci o fotografie. A mers! !

27. Ea va face tot ce-i ceri.

Chiar și cele mai banale sugestii pot părea uimitoare pentru ea. Vrei să petreci timp împreună, indiferent ce faci. Așa că de ce să nu o inviti la o întâlnire reală!
28. Nu va discuta despre alți bărbați din jurul ei

Dacă are ochi doar pentru tine, este un semn bun că vrea să fie cu tine.

29. Ea a spus clar că statutul ei de singură nu este un secret.

Probabil ai auzit-o spunându-ți de mai multe ori că nu are iubit. De ce crezi că este asta?
30. Ai fost întrebat de ea dacă ești singur.

Ești întrebat direct de ea. Nu vă fie teamă să luați indiciu.

Cuvinte cheie întreb, iasă?, semne, dorește, scape