Modalități interesante de a-i câștiga interesul și de a nu mai răspunde la mesaje
Descriere videoclip: Modalități interesante de a-i câștiga interesul și de a nu mai răspunde la mesaje
Data 20 februarie 2021
Adaugat in Subiecte Intime

Nu intra în panică dacă fata pe care o iubești încetează brusc să-ți mai trimită mesaje. Acestea sunt cele mai bune modalități de a trimite mesaje unei fete care nu mai răspunde.

Probabil că vrei să înveți cum să trimiți mesaje unei fete care nu mai răspunde dacă citești asta. Totul mergea bine până când ea a încetat brusc să mai răspundă la mesaje. Nu știi unde să te întorci acum.

Poți alege să taci și să nu mai vorbești cu ea. S-ar putea să o iubești în continuare și o a doua ghicire te poate înnebuni. Dacă îți trimite mesaje și crede că o enervezi sau o hărțuiești?

În situații ca acestea, este firesc să te gândești prea mult. Această caracteristică ar trebui să vă calmeze nervii și să vă spună ce să faceți.

De ce nu ți-a răspuns inițial

Există multe motive pentru care fetele nu mai răspund la mesajele lor. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente motive pentru care fetele nu mai răspund la mesaje.
1. Se plictisește

Acesta este cel mai frecvent motiv. Mulți oameni renunță la conversațiile lor când se plictisesc.

S-ar putea să fii surprins să afli că ea nu părea plictisită. Este posibil să nu poți spune întotdeauna ce simte cineva prin mesaje text. S-ar putea să nu vrea să te rănească, astfel încât să nu fie prea evidentă.

2. Ea vorbește cu o altă persoană

Trebuie să fie o bună dacă este atât de atrăgătoare. Poate că a găsit pe cineva pe care îl iubește mai mult decât tine și a decis să-ți ignore mesajele pentru a discuta cu acea persoană.
3. Este ocupată

Nu toate fetele sunt sclavele telefoanelor lor. Poate că trimiterea de mesaje nu este prioritatea ei. Sunt și alte lucruri în viața ei. Este normal ca ea să uite să-ți răspundă.
4. Ea joacă un joc de minte

Unele fete nu vor mai trimite mesaje pentru a-l cunoaște pe bărbatul pe care îl iubesc. Vrea să știe cât de mult o iubești și dacă încă îi lipsești suficient pentru a trimite mesaje.

5. S-a săturat să trimită primele mesaje

Nu ar trebui să fii surprins dacă a început să trimită mai puțin mesaje și să nu mai răspundă într-o zi. S-ar putea să fi obosit să deschidă conversații și să întrebe despre ziua ta.
6. Ai deranjat-o

Ar putea fi ceva ce ai spus, cum ai trimis un mesaj sau ce ai făcut personal. Deși s-ar putea să nu fi spus nimic la momentul respectiv, a fost ceea ce a determinat-o să nu mai răspundă.

7. Ești prea atașat

Poate ai fost prea ocupat să-i trimiți mesaje. E plăcut să te trezești cu un mesaj de dimineață. Este puțin înfiorător să primești 30 de notificări pe noapte de la aceeași persoană. Nimănui nu îi place telefonul să sune în fiecare secundă.

Dacă nu este o scriitoare, este probabil să fie supărată de un bărbat lipicios.
8. Ea te folosește pentru a-i atrage atenția

Unele fete adoră să profite de bărbații care sunt interesați de ele. Deși poate fi conștientă de cât de mult o iubești, nu prea îi pasă de asta. Așa că ea te ține în preajmă câteva clipe pentru a vă elibera.

Dacă are nevoie de atenție, va veni la tine. Ea va înceta să-ți mai răspundă când va termina de vorbit cu tine.

9. Ea a experimentat ceva neașteptat.

S-ar putea să nu fie vorba despre tine. Ar putea fi că și-a pierdut telefonul sau că trece prin ceva foarte personal. Probabil că vă va anunța când se întâmplă acest lucru, dacă acesta este cazul.
10. Se sperie

Nu ești sigur dacă are probleme cu angajamentul? A încetat să mai răspundă după ce au făcut sex? Poate că și-a dat seama că simțea pentru tine și a decis să dispară.

Cum să trimiți mesaje unei fete care nu mai răspunde

S-ar putea să fi găsit cauza incapacității ei de a răspunde. Nu poți fi sigur dacă nu mai vorbești cu ea. Să vedem dacă putem afla.

Acestea sunt cele mai bune modalități de a trimite mesaje unei fete care nu mai răspunde la mesajele tale.
1. Aruncă o privire la tine

Fă o autoverificare rapidă înainte de a-i trimite un alt mesaj text. Ai spus vreodată ceva care ar fi putut-o jigni în trecut? Esti prea insistent? Acestea sunt lucrurile care vor alunga femeile de la tine.

Înainte să arăți cu degetul spre ea, aruncă o privire asupra propriului tău comportament. Dacă fetele nu îți răspund în câteva zile, este posibil ca abordarea ta să nu funcționeze.
2. Nu te grăbi să-i trimiți un mesaj

Deși s-ar putea să te simți obligat să-i trimiți un mesaj chiar acum, lasă fata să se odihnească. Nu acționați din impuls și trimiteți ceva ce regretați mai târziu.

Poate că te gândești prea mult și faci presupuneri. Ai putea fi ocupat la serviciu, la școală, cu prietenii sau ai alte obligații.

Când ești ocupat, este ușor să uiți să trimiți un mesaj text. Dă-i timp să răspundă înainte de a trimite un alt mesaj text.

3. Nu menționa că ea nu a răspuns la mesajele tale

Nu trebuie să răspundeți la toate mesajele ei text. Să o faci să aștepte un răspuns nu va face decât să o alungi. Este în regulă dacă își cere scuze și o aduce în discuție. Dacă nu o face, e în regulă să-i dai drumul.

Nu o presa să-ți dea o explicație. Acest lucru nu va face decât să-ți facă conversația incomodă și să distrugă orice șansă ca tu să rămâi cu ea.
4. Nu o mai întreba.

Este evident că o fată nu este interesată de tine dacă nu răspunde la mesajele tale. Nu este o idee bună să o chemi să iasă imediat. Este important să vă dați seama cum să aveți o conversație captivantă între voi.

După ce vă simțiți confortabil unul cu celălalt, invitați-o să iasă.

5. Fără mesaje pasiv-agresive

Nu-ți mai pierde timpul să-i trimiți mesaje și să aștepți un răspuns. Lasă lucrurile să se răcească pentru un timp.

Totuși, dacă îi trimiți mesaj din nou, nu fii pasiv-agresiv. Doisprezece? Dacă te-ai săturat de toate discuțiile, poți să o întrebi dacă te interesează de ea. Vei primi apoi un răspuns.
6. Schimbați modul în care trimiteți mesajul

Ar trebui să încetezi să-i mai trimiți mesaje „hei, cum merge?” în mod repetat și schimbați-vă stilul de comunicare. Aceasta nu este o modalitate bună de a începe o conversație. Este posibil să devii un texter mai bun.

Trimite-i un meme sau un gif animat amuzant. Menționați că ați văzut pe cineva asemănător cu ea la mall. Literal, spune „hei, ce e treaba?”
7. Includeți ceva de valoare în textul dvs

Toți suntem egoiști, să fim reali. Oamenii care ne fac să ne simțim fericiți sunt cei cu care alegem să ne întâlnim. Mâncăm alimente care ne fac fericiți.

Când îi trimiți un mesaj, dă-i ceva ce e valoros. De exemplu, dacă fiica ta este muziciană, întreabă dacă ar dori să vadă un concert. Dacă este fan Marvel, puteți găsi întotdeauna un film Marvel la teatru. Pentru că o interesează, probabil că va dori să meargă.

8. Sună-o

OK, poate nu imediat. Odată ce ai o conversație, de ce să nu o suni? Este întotdeauna mai ușor să vorbești la telefon decât în ​​persoană. Trimiterea mesajelor este dificilă deoarece nu poți auzi emoțiile din vocea unei persoane. Acest lucru poate duce la pierderea multor informații.

De asemenea, arată că ești matur. Să recunoaștem faptele, puțini bărbați cheamă femeile la telefon.

9. Potriviți-i energia

Fii atent la tiparele ei de mesaje text și potrivește-i energia. Nu așteptați să răspundă ea. Păstrați-l pe scurt și la obiect.

Aceasta este o modalitate excelentă de a afla dacă ea joacă un joc sau este doar ea însăși. Dacă acorzi mai puțină atenție fetei care se joacă cu tine, ea va trimite mai multe mesaje. Dacă este comportamentul ei normal, nu o copleși cu mesaje text.

10. Fii mai atent

Este timpul să faci o schimbare dacă observi că conversațiile tale au fost dominate de tine și nu despre ea. Fii mai plin de compasiune. Întrebați despre hobby-urile ei, ce face astăzi și cum a fost ziua ei.

Deși este admirabil că ești suficient de încrezător pentru a vorbi despre tine, dacă nu îți faci timp să o cunoști, la ce folosește să vorbești cu ea?

11. Fii mai puțin lipicioasă

esti lipicioasa? Poate că ai părut puțin prea puternic, ceea ce ar fi putut-o speria.

Totuși, nu este sfârșitul. Acest lucru poate fi reparat. Trebuie doar să-i oferi spațiul de care are nevoie. Nu trebuie să se vorbească toată ziua. Nu ar trebui să o lași să citească prea mult timp.

Spune-i că prețuiești intimitatea ei și că fericirea ta nu depinde de ea.

12. Ai răbdare

Dacă o urmărești pe rețelele de socializare și este ocupată la școală sau la serviciu, nu-i suna și nu-i trimite mesaje. Nu este momentul potrivit. Doar îi distragi atenția de la alte sarcini.

Încercați să găsiți un moment convenabil pentru a ajunge la ea. Dacă nu este pe rețelele de socializare, îi puteți trimite mesaje după ora 17:00 sau în weekend.

13. Cere scuze

Dacă simți că ai făcut o greșeală în ultimul tău mesaj sau ai făcut ceva greșit ultima dată când ai văzut-o, te rog să-ți ceri scuze. Vei putea să-i arăți că ești sincer și ea te va ierta. Te poți simți ușurat dacă ea nu a încetat să răspundă.

14. Îți place fata asta?

Este important să vă gândiți dacă vă place cu adevărat această fată sau dacă pur și simplu nu vă place faptul că nu obțineți ceea ce îți dorește inima. Toate acestea par să pară că urmărești o fată care nu este interesată.

Deși jocul poate fi plăcut, nu ești garantat că vei câștiga. Gândește-te la valoarea ta de sine înainte de a decide dacă această fată merită timpul tău.

15. Sugestia este aici

Dacă ea nu răspunde la mesajul tău, este probabil să nu fi răspuns. Poți să o lași în pace. Există mulți oameni acolo care vor să vorbească și să te asculte. Trebuie să poți da drumul.

Se va întoarce dacă simte că i-a fost dor de tine. Nu fi prost și crede că, dacă rămâne suficient de mult, se va răzgândi. Asta nu va funcționa.

16. Fii amabil și politicos

Nu încerca să te răzbuni sau să fii amar. Dacă ești aproape de ea, s-ar putea să le spui lor și prietenilor lor că este o persoană oribilă. S-ar putea chiar să vrei să-l distribui pe Instagram Story.

Aceasta este o idee proastă. Vei arăta groaznic.

Nu te întâlnești și ea se poate opri din vorbit cu tine fără să-ți explice de ce.

Nu este atât de simplu pe cât pare. Aceste sfaturi te vor ajuta dacă o fată nu răspunde la mesajele tale. Dacă ea nu răspunde, nu te descuraja. Poți oricând să faci o legătură mai puternică cu o altă persoană dacă ești sincer.